WORKSHOPS

bullet

Verrijk jezelf met THEMA-OPSTELLINGEN

Opstellingen zijn een krachtig middel om inzicht te verkrijgen in belangrijke kwesties. In deze serie van negen avonden worden achtereenvolgens essentiële levensthema’s behandeld: Familie, Partnerrelatie, Intimiteit & Seksualiteit, Ouders en kinderen, Gezondheid, Werk, Verlies, Zingeving, Jouw plek in de wereld.

We werken met korte opstellingen en systemische oefeningen, waarbij iedereen aan bod komt, in principe met een vaste groep deelnemers. Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere thema’s dan kun je je voor die specifieke thema-avond(en) inschrijven.

 

bullet

DOORLOPENDE ONTWIKKELGROEP

Als je het prettig vindt om met een vaste groep mensen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, vanuit diverse werkvormen, dan is deze groep wellicht geschikt voor jou. Je komt één avond per maand samen, ieder brengt zijn/ haar actuele thema’s in. Per persoon wordt die werkvorm gekozen die op dat moment het meest passend en wenselijk is. Werken op maat dus, met de bijdrage van ieders eigen wijsheid. Je stapt gegarandeerd een stuk lichter de deur uit!

 

bullet

VROUWEN-GROEP

Samen werken aan jouw VROUW-zijn aan de hand van eigen én collectieve ♀♀-en thema’s. Wat is van jou persoonlijk? Wat draag jij in je, dat al eeuwen door vrouwen wordt gedragen?

Samen lichten we stukjes van de sluier op, dansen, dragen en vieren wie wij zijn: Van heks tot prostituee, van koningin tot bedelares, van moeder tot kenau, van vrouw tot Vrouw…

De aanpak bestaat uit een rijke variatie vol verrassingen.

Data, prijs en praktische gegevens: zie onder ‘Agenda’ op deze website. Informatie en opgave: Margje Tiemstra, 070-3833097, margje.tiemstra@versatel.nl

 

        

 

 

Welkom

Margje Tiemstra

Werkwijze

Opstellingen

Workshops

Voice Dialogue

Dramatechnieken

Referenties

Ter inspiratie

Agenda

Contact

Interessante websites

 

FAMILIEOPSTELLINGEN

DEN HAAG

 

Verdiepend individueel werk

Margje Tiemstra