Welkom

Margje Tiemstra

Werkwijze

Opstellingen

Workshops

Voice Dialogue

Dramatechnieken

Referenties

Ter inspiratie

Agenda

Contact

Interessante websites

REFERENTIES

Een aantal keer ben ik nu bij een familieopstelling geweest en steeds valt me de zorgvuldigheid op van Margje en verrast het mij wat ik als representant ervaar. Het werkt op een diepe laag. (S.v.B. te L.)

 

Ik vond het een intense avond; te mogen ervaren hoe de relatie tussen ouders/kinderen en broer/zus voelbaar gemaakt kon worden. Ik kreeg inzicht en meer begrip t.a.v. het standpunt van mijn broer.

Er kwam een energetische, lichamelijke uitwerking in mij die veel ruimte gaf, vooral in mijn ruggengraat. Ik ben dichter bij mezelf gekomen.

Ik vond het zeer de moeite waard en indrukwekkend om te ervaren. Een aanrader voor ieder met spanningen binnen het gezin. (A.S. te V.)

 

Er zijn veel positieve ontwikkelingen . De kinderen zijn tot het besef gekomen dat zij bij het oplossen van hun problemen niet in alles de schuld aan mij en mijn partner kunnen geven, maar zelf in actie moeten komen. Beide kinderen zijn nu zelf op zoek naar zingeving en opnieuw hun richting aan het bepalen. Er zit weer beweging in. (A.K. te D.H.)

 

Bedankt voor de setting, kunde en liefde.

Ik ben me bewust geworden dat ieder familielid bijdraagt en er toe doet.

Dat de film door de ogen van bijvoorbeeld een broer te zien een andere film oplevert. Nu ben ik tevreden met wie en waar ik ben en weet dat ik dit gezin koos om te zijn waar ik nu ben. (H.R. te D.H.)

 

FAMILIEOPSTELLINGEN

DEN HAAG

 

Verdiepend individueel werk

Margje Tiemstra