Welkom

Margje Tiemstra

Werkwijze

Opstellingen

Workshops

Voice Dialogue

Dramatechnieken

Referenties

Ter inspiratie

Agenda

Contact

Interessante websites

PSYCHODRAMA     

De kracht van de verbeelding

Psychodrama is een intensieve, creatieve en speelse methodiek, waamee in korte tijd veel bereikt kan worden. Door middel van spontaan vormgegeven spelsituaties worden gedachten, gevoelens, fantasieŽn, dilemmaís concreet en inzichtelijk gemaakt. Daarnaast wordt vanuit een nieuw verkregen perspektief de gelegenheid geboden in een veilige situatie te experimenteren met ander, wenselijk gedrag. Hierdoor vergroot je jouw scala aan antwoorden op jouw leven.

Dit is een prachtige workshop om contact te maken met je gevoelsleven, je innerlijke kind en om je creatieve, speelse kant te her-ontdekken en ontwikkelen.

De geboden Psychodrama-technieken zijn geschikt voor zowel het werken met individuele cliŽnten als met groepen.

De workshop PSYCHODRAMA valt in het kader van de verplichte keuze-workshops van de Academie voor Counselling en Coaching (ACC).

Doelgroep

-    ervaren of in opleiding zijnde interventiekundigen, zoals: coaches, counsellors, supervisoren, loopbaanbegeleiders, HRM-professionals:      d.m.v. speelse, ruimtelijke werkvormen veranderingsprocessen kunnen begeleiden;

-     ieder die zichzelf als persoon verder wil ontwikkelen:                 vergroten van zelfkennis, aanboren van eigen onbewuste krachtbronnen en verruimen van het probleemoplossend vermogen.

 

 

FAMILIEOPSTELLINGEN

DEN HAAG

 

Monoprint: Maartje Muskens 

Verdiepend individueel werk

Margje Tiemstra